Aktualnosti

Hrvatski strukovni sindikat - poziv na stručni sastanak

Admin
Aktualnosti
Petak, 14. ožujka 2014.

Smjernice za prepoznavanje slučajeva diskriminacije

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 13. veljače 2014.
Ključan korak u borbi protiv diskriminacije je prepoznavanje određenog ponašanjakao diskriminatornog, budući da većina diskriminatornih postupaka uzrokima u stereotipnim stavovima i predrasudama koje su ponekad toliko raširenei dugotrajne da se postupanja koje se na njima temelje smatraju uobičajenima. Opširnije»

Raspored rada ortodonta za 10. mjesec 2013.

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 02. listopada 2013.

Oglas za popunu radnog mjesta (zatvoren)

Admin
Aktualnosti
Utorak, 09. srpnja 2013.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije , Lj. Gaja 21, Virovitica dana 09.07.2013. godine, raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktor dentalne medicine. Opširnije»

Međunarodni dan sestrinstva - 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Petak, 10. svibnja 2013.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama/tehničarima zahvaljujemo se na nesebičnom zalaganju, visokom stupnju profesionalnosti, te ljubaznoj komunikaciji kako s pacijentima tako i sa svojim radnim kolegama te im upućujemo iskrene želje usmjerene ka njihovom uspjehu, sreći i osobnom zadovoljstvu u radu i općenito u životu. Opširnije»

Obavijest o odgodi predavanja

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 10. travnja 2013.

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 28. ožujka 2013.
Uz iskrene čestitke i želje da ostanimo povezani u slozi i solidarnosti, u obiteljskom zajedništvu i toplini blagdanskog ozračja, Vama, vašim obiteljima, prijateljima i bližnjima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Opširnije»

Poziv pacijentima - Osniva se novi tim dentalne medicine u Virovitici

Admin
Aktualnosti
Utorak, 24. srpnja 2012.
Od 24.07.2012. godine vrši se upis pacijenata u novi tim dentalne medicine - stomatologije. Obavještavaju se pacijenti koji nemaju izabranog doktora dentalne medicine - stomatologije...
Opširnije»

Međunardoni dan sestrinstva – 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Subota, 12. svibnja 2012.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama / tehničarima upućujemo srdačnu čestitku uz iskrene želje usmjerene ka njihovom osobnom zadovoljstvu i sreći kako u životu tako i radu.Opširnije»

Danas otvorenje ordinacije oralne kirurgije u Domu zdravlja

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 28. ožujka 2012.
Danas 28. ožujka 2012. godine, s početkom u 12,00 satu u zgradi Opće (obiteljske) medicine Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica), održat će se svečanost otvorenja ordinacije oralne kirurgije.
Opširnije»

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 21. prosinca 2011.
Dok ispraćamo proteklu godinu, pred nama je vrijeme radosti i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema bližnjima prožeti osjećajima poštovanja prema svakom čovjeku, usmjereni smo na budućnost, na želje, očekivanja i napore koje ćemo uložiti u njihovo ostvarenje.
Na tom putu ispunjenja vaših težnji i barem dijela vaših snova i očekivanja, želimo vam puno zdravlja, sreće i lijepih riječi.

Dom zdravlja
Virovitičko-podravske županije
Opširnije»

Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju

Admin
Aktualnosti
Utorak, 23. kolovoza 2011.
Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju Opširnije»

Čestitka medicinskim sestrama i tehničarima

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 12. svibnja 2011.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije ČESTITA SVIM MEDICINSKIM SESTRAMA I TEHNIČARIMA MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA uz zahvalnost za dosadašnji nesebični rad, te željama za daljnjim uspjesima u vašem humanitarnom radu. Opširnije»

U Domu zdravlja otvorene dvije nove ordinacije

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 28. lipnja 2010.
U Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije danas su na prigodnoj svečanosti otvorene svije nove ordinacije - za zdravstvenu zaštitu djece i za zdravstvenu zaštitu žena. Presijecanjem vrpce početak rada označili su virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, saborski zastupnik Josip Đakić i ravnateljica Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozdana Jelovečki. Opširnije»

Nakon donacije i predavanje o urgentnoj medicini

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 02. lipnja 2010.
ORAHOVICA – Prošlog je petka u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Ispostava Orahovica, ugledni stručnjak na području urgentne i intenzivne interne medicine dr Borut Kamenik iz Univerzitetnog kliničkog centra Maribor, održao zdravstvenim radnicima predavanje iz urgentne medicine.

Na predavanju se razgovaralo i iznosila iskustva i problemi iz područja urgentne medicine, kao i problema do kojih dolazi u fazi dijagnostike i terapije životno ugroženih bolesnika i njihovog transporta do bolničkih ustanova
Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
>>