Aktualnosti

Virovitičko zdravstvo brončano

Admin
Aktualnosti
Utorak, 25. svibnja 2010.
Zdravstveni i nezdravstveni radnici Opće bolnice, Zavoda za javno zdravstvo «Sveti Rok» i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, jučer su se vratili sa Sindikalno sportskih susreta radnika u zdravstvu i socijalne skrbi Hrvatske koje se održalo u turističkom naselju Katoro u Umagu od 19. do 23. svibnja, sa osvojena dva brončana pehara.
Opširnije»

Doniran defibrilator dežurnoj hitnoj službi u Ispostavi Orahovica

Admin
Aktualnosti
Subota, 10. travnja 2010.
ORAHOVICA – Jučer je u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije- Ispostava Orahovica,  potpisan Ugovor o donaciji defibrilatora između grada Orahovice, zastupanog po gradonačelniku Josipu Nemecu kao donatoru, i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, zastupanog po ravnateljici Grozdi Jelovečki, kao primatelju donacije.
Opširnije»

Tri nova vozila Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 07. travnja 2010.
Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić danas je na prigodnoj svečanosti ravnateljici Doma zdravlja Virovitičko-podravske Grozdani Jelovečki predao ključeve triju sanitetskih vozila namijenjenih hitnoj medicinskoj službi u Virovitici i Orahovici.

Vrijednost automobila je 920.000 kuna izdvojenih iz proračuna Virovitičko-podravske županije.
Opširnije»

Novo u ponudi gradske ljekarne

Admin
Aktualnosti
Utorak, 09. veljače 2010.
Ako niste sigurni što pokloniti voljenim osobama, prijateljima ili kolegama u različitim prigodama, parfem je uvijek dobar izbor, iz tog razloga ljekarna Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije  (Gradska ljekarna), Ljudevita Gaja 6, proširila je svoju ponudu i opskrbila  se velikim  izborom poznatih  muško/ženskih parfema : Armani, Calvin Klein, Hugo Boss, Lacoste, Prada i sl.
Opširnije»

Osnovana grupa za potporu dojenja

Admin
Aktualnosti
Petak, 27. studenog 2009.
Jučer je u prostorijama savjetovališta patronažne službe Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije započela s radom grupa za potporu dojenja djece koju  provode patronažne sestre Doma zdravlja pod vodstvom Tanje Melša i Ane Knežević, te koordinatorice Ljiljane Maljak, dipl. med. sestre.

Na ovom prvom sastanku za potporu dojenja prisustvovalo je šest majki sa svojim bebama. Podršku i potporu majkama pružili su šef rodilišta Tvrtko Kovačević, spec. ginekolog, pedijatrica Mirna Vizinger –Koledić, dr med. i Renata Vujić, glavna sestra rodilišta.
Opširnije»

Akcija mjerenja šećera u krvi

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 16. studenog 2009.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti (14. studenog ), danas su u prostorijama Policijske uprave i postaje Virovitica, patronažne sestre Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije provelea kciju mjerenja šećera u krvi  i krvnog tlaka za sve službenike policije koji su to željeli.

Cilj ove akcije je rano otkrivanje te sprečavanje dijabetesa i hipertenzije u službama koje su podložne stresu. U ovoj akciji odazvalo se 54 djelatnika/službenika policije kojima su patronažne sestre izmjerile šećer u krvi i krvni tlak.
Opširnije»

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i ministar u posjeti Domu zdravlja

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 07. rujna 2009.
Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović, jučer su (03. rujna) povodom Dana obilježavanja Virovitičko-podravske županije u nazočnosti saborskog zastupnika Josipa Đakića, župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, državnog tajnika Dražena Jurkovića, direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinka Mladinea  te drugih uvaženih gostiju, obišli novouređene prostore Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, gdje je održan radni sastanak.

Na sastanku se između ostalog govorilo o djelovanju Doma zdravlja ali i o napredovanju radova na novim objektima Opće bolnice Virovitica. Tom se prigodom ravnateljica Doma zdravlja Grozda Jelovečki, zahvalila potpredsjedniku, ministru i svima nazočnima na posjeti, te im zaželjela ugodan boravak u našem gradu
Opširnije»

Nova vozila za potrebe hitne medicinske pomoći

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 04. lipnja 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, od jučer je opskrbljeniji za dva nova sanitetska vozila za potrebe hitne medicinske pomoći i sanitetskog prijevoza. Riječ je o vozilima koja su opremljena u skladu s  najvišim  zdravstvenim standardima  s punom opremom za hitne intervencije i zahtjevniji prijevoz medicinskom opskrbom. Ukupna vrijednost vozila je 610.000,00 kuna,  a namirit će se iz planiranih decentraliziranih sredstava.

Nabavkom novih vozila i ugradnjom kvalitetne  medicinske opreme u svoja vozila, Dom zdravlja nastavlja kontinuitet zamjene starih vozila novima, čime se osigurava ne samo kvalitetna već  i brža  skrb za sve pacijente kojima je ona u određenom trenutku potrebna.
Opširnije»

Otvoreni novi poslovni prostori

Admin
Aktualnosti
Petak, 15. svibnja 2009.
Na prigodnoj svečanosti, u nazočnosti mnogobrojnih uzvanika i zaposlenika, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, ravnateljica Doma zdravlja Grozda Jelovečki i predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Tomislav Boban, jučer su otvorili novi poslovni prostor Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Novi prostor nalazi se iznad stomatološke, oftalmološke i ORL ambulante.
Opširnije»

Sirene - točno u podne

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 30. travnja 2009.
Povodom obilježavanja Dana hitne medicinske pomoći,  dana 30. travnja 2009. godine, točno u 12 sati na pola minute oglasit će se sirene svih vozila hitne medicinske pomoći u Virovitičko-podravskoj županiji . Tim činom, djelatnici HMP pridružit će se svojim kolegama na području Republike Hrvatske, a građanima se zahvaljuju na razumijevanju.
Opširnije»

Posljednji pozdrav kolegi i prijatelju pok. Franji Krasoviću

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 26. siječnja 2009.
Franjo, danas si trebao biti na radnom mjestu, danas si sa sanitetom trebao biti ovdje u krugu, sa dečkima u radioni, i jesi u krugu Franjo,ali posljednji put si među nama i zauvijek napuštaš portu uz plava svjetla. 28 godina nisi bio samo vozač, bio si nam svima puno više od toga, bio si najprije čovjek, prijatelj na koga smo svi mogli računati.

Nikada ti ništa nije bilo teško, nikada nisi odbio sjesti u svoj sanitet i voziti, i kada nisi bio u smjeni, pacijent ti je uvijek bio prvi. Koliko si samo puta pod plavim svijetlima jurio da spasiš život više, a nitko od nas kad je tebi trebalo nije ti mogao pomoći. Opširnije»

Poziv pacijentima - roditeljima djece

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 14. siječnja 2009.
Obavještavamo sve roditelje djece predškolskog uzrasta da je od dana 12. siječnja 2009. godine  otvorena još jedna pedijatrijska ordinacija na području Virovitice koja posluje u sastavu Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije  u kojoj radi dr med. Mirna Vizinger Koledić, spec. pedijatrije.

Stoga pozivamo roditelje čija djeca nisu upisana niti u jedan pedijatrijski tim ili žele promijeniti izabranog liječnika, mogu to učiniti svaki radni dan u pedijatrijskog ordinaciji Virovitica i to u smjeni izabranog liječnika za kojeg se žele opredijeliti.

Do 31. siječnja 2009. godine nova ordinacija radi u suprotnoj smjeni od već postojeće, dok će se od 01. veljače radno vrijeme obje ordinacije promijeniti po sistemu parni i neparni datumi, te će ordinacija dr med Ire Amšel Žigman raditi parne datume prije podne a neparne poslije podne, dok će ordinacija dr med Mirne Vizinger Koledić raditi parne datume  poslije podne a neparne prije podne.
Opširnije»

Raspored pripravnosti stomatološke ordinacije u Virovitici vikendom i blagdanom za 12. mjesec 2008

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 01. prosinca 2008.
05.12.2008 Marina Kirhmajer, dr stom
06.12.2008 Marina Kirhmajer, dr stom.
07.12.2008 Marina Kirhmajer, dr.stom
 
12.12.2008 Marina Kirhmajer, dr stom.
13.12.2008 Marina Kirhmajer, dr stom.
14.12.2008 Marina Kirhmajer, dr stom
 
19.12.2008 Iva Vinković, dr stom
20.12.2008 Iva Vinković, dr stom
21.12.2008 Iva Vinković, dr stom.
 
24.12.2008 Iva Vinković, dr stom.
25.12.2008 Iva Vinković, dr stom.
26.12.2008 Iva Vinković, dr stom.
27.12.2008 Iva Vinković, dr stom
28.12.2008 Iva Vinković, dr stom.
 
31.12.2008 Marina Kirhmajer, dr stom


Opširnije»

Svečano obilježen početak radova

Admin
Aktualnosti
Utorak, 11. studenog 2008.
Danas su u Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije župan Virovitičko-podravske županije Tomislav  Tolušić i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin , presijecanjem vrpce i postavljanjem temelja  svečano obilježili početak radova na postojećoj zdravstvenoj zgradi ( stomatologije, oftalmologije i otorinolaringologije).

Radi se o rekonstrukciji i nadogradnji na ravnom krovu s čime s dobivaju nove prostorije  za rad patronažne službe, savjetovališta, te prostorije za rad uprave.

Svečanom obilježavanju nazočili su  rukovoditelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Područni ured Virovitica Tonček Moslavac,tedrugi uzvanici i djelatnici Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije.
 


Opširnije»

Raspored pripravnosti vikendom i blagdanom doktora stomatologije za razdoblje listopad 2008.

Admin
Aktualnosti
Petak, 26. rujna 2008.
03.10.2008.      - Marina Kirhmajer, dr stom
04.10.2008.      - Marina Kirhmajer, dr stom
05.10.2008.      - Marina Kirhamjer, dr stom

10.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom
11.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom
12.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom

17.10.2008.      - Marina Kirhmajer, dr stom
18.10.2008.      - Marina Kirhmajer, dr stom
19.10.2008.      - Marina Kirhmajer, dr stom

24.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom
25.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom
26.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom

31.10.2008.      - Iva Vinković, dr stom, od 15:00 do 24:00 sata Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
>>