Aktualnosti

Obavijest o odabiru kandidata

Admin
Aktualnosti
Subota, 05. prosinca 2015.

Sretan Uskrs

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 01. travnja 2015.
U ozračju Uskrsa, kojeg simbolizira svjetlo i vjera u život, podijelite radost blagdana s najbližima u krugu obitelji i dragih prijatelja!
U želji da ovaj blagdan provedete u miru i blagostanju te da Vas ispuni novom snagom, nadom i optimizmom. Sretan Uskrs žele vam djelatnici Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Opširnije»

Novi Pravilnik o radu Doma zdravlja Virovitičko-podravske

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 02. veljače 2015.

Čestit Božić i sretna Nova godina!

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 08. prosinca 2014.
Dok ispraćamo proteklu godinu, pred nama je vrijeme radosti i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema bližnjima prožeti osjećajima poštovanja prema svakom čovjeku, usmjereni smo na budućnost, na želje, očekivanja i napore koje ćemo uložiti u njihovo ostvarenje. Na tom putu ispunjenja vaših težnji i barem dijela vaših snova i očekivanja, želimo vam puno zdravlja, sreće i lijepih riječi. Čestit Božić i sretna Nova godina! Opširnije»

Obavijest pacijentima o dostupnom medicinskom priručniku za pacijente

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 15. listopada 2014.
Obavještavamo Vas, da je medicinski priručnik tiskan za pacijente s ciljem zadovoljavanja zahtjeva opće populacije za detaljnom medicinskom informacijom. Opširnije»

Ordinacija medicine rada i sporta

Admin
Aktualnosti
Utorak, 14. listopada 2014.
Zadovoljstvo nam je informirati Vas da Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije Vama i Vašim djelatnicima može ponuditi usluge novo otvorene djelatnosti Opširnije»

Međunarodni dan sestrinstva – 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Petak, 09. svibnja 2014.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama/tehničarima upućujemo srdačnu čestitku uz iskrene želje usmjerene ka njihovom osobnom zadovoljstvu i sreći - kako u životu, tako i radu. Opširnije»

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 17. travnja 2014.
Poštovani,

uz iskrene čestitke i želje da ostanimo povezani u slozi i solidarnosti, u obiteljskom zajedništvu i toplini blagdanskog ozračja, Vama, vašim obiteljima, prijateljima i bližnjima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>