Aktualnosti

Raspored stomatologa u pripravnosti vikendom i blagdanom za rujan 2008.

Admin
Aktualnosti
Petak, 05. rujna 2008.
Grad Virovitica i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije sklopili su Ugovor o suradnji kojim se osigurava stomatološka pripravnost samo za stanovnike grada  Virovitice u neradne dane i dane blagdana. Pripravnost stomatologa započela je još u mjesecu srpnju.

Informaciju o rasporedu pripravnosti liječnika stomatologa i adresu gdje će se obavljati pripravnost, građani mogu dobiti  i na broj mobilnog telefona pripravnog liječnika stomatologa 099/489-7050

Dežurstvo stomatologa računa se od  petka u 15 sati i traje do ponedjeljka ujutro do 7 sati.
Opširnije»

Riječ dobrodošlice

Admin
Aktualnosti
Utorak, 02. rujna 2008.

Dobro došli na web stranice Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Obraćam Vam se u ime svih onih koji su sudjelovali u realizaciji  i izradi ove web stranice, da bi ona od danas bila na raspolaganju svim našim djelatnicima i građanima - korisnicima zdravstvene zaštite kojima su informacije potrebne.

Želja nam je da ovom web stranicom olakšamo i pomognemo svim korisnicima zdravstvene zaštite u ostvarivanju svojih potreba za informacijama u svezi s radom i djelatnostima u Domu zdravlja. Jednako tako, želimo pomoći i unaprijediti odnose s našim pacijentima odnosno građanima kojima bi te informacije uvelike pomogle .

Na našim web stranicama pacijenti mogu svakodnevno  potražiti niz informacija o radnom vremenu liječnika, adresama ordinacija s brojevima telefona, uslugama koje pružamo, ali i o radu i poslovanju Doma zdravlja.

Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će posjetiti našu stanicu.

Ravnatelj
Ivica Fotez, dr. med., spec. fiz. med. i rehabilitacije

Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
>>