Aktualnosti

Hrvatski strukovni sindikat - poziv na stručni sastanak

Admin
Aktualnosti
Petak, 14. ožujka 2014.

Smjernice za prepoznavanje slučajeva diskriminacije

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 13. veljače 2014.
Ključan korak u borbi protiv diskriminacije je prepoznavanje određenog ponašanjakao diskriminatornog, budući da većina diskriminatornih postupaka uzrokima u stereotipnim stavovima i predrasudama koje su ponekad toliko raširenei dugotrajne da se postupanja koje se na njima temelje smatraju uobičajenima. Opširnije»

Raspored rada ortodonta za 10. mjesec 2013.

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 02. listopada 2013.

Oglas za popunu radnog mjesta (zatvoren)

Admin
Aktualnosti
Utorak, 09. srpnja 2013.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije , Lj. Gaja 21, Virovitica dana 09.07.2013. godine, raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktor dentalne medicine. Opširnije»

Međunarodni dan sestrinstva - 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Petak, 10. svibnja 2013.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama/tehničarima zahvaljujemo se na nesebičnom zalaganju, visokom stupnju profesionalnosti, te ljubaznoj komunikaciji kako s pacijentima tako i sa svojim radnim kolegama te im upućujemo iskrene želje usmjerene ka njihovom uspjehu, sreći i osobnom zadovoljstvu u radu i općenito u životu. Opširnije»

Obavijest o odgodi predavanja

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 10. travnja 2013.

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 28. ožujka 2013.
Uz iskrene čestitke i želje da ostanimo povezani u slozi i solidarnosti, u obiteljskom zajedništvu i toplini blagdanskog ozračja, Vama, vašim obiteljima, prijateljima i bližnjima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Opširnije»

Odluka o izboru specijalizanta za obavljanje specijalizacije iz ortodoncije (ZATVOREN)

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 21. ožujka 2013.
Na temelju članka 35. Statuta Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije te članka 9. Pravilnika o mjerilima za prijem specijalizanata (Narodne novine br. 154/08.), a sukladno provedenom bodovanju i dostavljenom prijedlogu Povjerenstva Opširnije»

Čestit Božić i sretna Nova godina!

Admin
Aktualnosti
Petak, 21. prosinca 2012.
Dok ispraćamo proteklu godinu, pred nama je vrijeme radosti i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema bližnjima prožeti osjećajima poštovanja prema svakom čovjeku, usmjereni smo na budućnost, na želje, očekivanja i napore koje ćemo uložiti u njihovo ostvarenje. Opširnije»

Čestitamo Dan vozača i automehaničara

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 24. rujna 2012.
Povodom obilježavanja 24. rujna Dana vozača i automehaničara, svim vozačima i automehaničarima Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije zahvaljujemo na dosadašnjem kvalitetnom radu, susretljivosti i pažnji u prometu, te želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu a na cesti sigurnu vožnju. Opširnije»

Poziv pacijentima - Osniva se novi tim dentalne medicine u Virovitici

Admin
Aktualnosti
Utorak, 24. srpnja 2012.
Od 24.07.2012. godine vrši se upis pacijenata u novi tim dentalne medicine - stomatologije. Obavještavaju se pacijenti koji nemaju izabranog doktora dentalne medicine - stomatologije...
Opširnije»

Međunardoni dan sestrinstva – 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Subota, 12. svibnja 2012.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama / tehničarima upućujemo srdačnu čestitku uz iskrene želje usmjerene ka njihovom osobnom zadovoljstvu i sreći kako u životu tako i radu.Opširnije»

Sretan Uskrs

Admin
Aktualnosti
Petak, 06. travnja 2012.
Svim korisnicima zdravstvene zaštite, suradnicima i radnicima, sretan, radostan i blagoslovljen Uskrs želi Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije
Opširnije»

Danas otvorenje ordinacije oralne kirurgije u Domu zdravlja

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 28. ožujka 2012.
Danas 28. ožujka 2012. godine, s početkom u 12,00 satu u zgradi Opće (obiteljske) medicine Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica), održat će se svečanost otvorenja ordinacije oralne kirurgije.
Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>