Aktualnosti

Raspored rada ortodonta za 10. mjesec 2013.

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 02. listopada 2013.

Oglas za popunu radnog mjesta (zatvoren)

Admin
Aktualnosti
Utorak, 09. srpnja 2013.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije , Lj. Gaja 21, Virovitica dana 09.07.2013. godine, raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktor dentalne medicine. Opširnije»

Međunarodni dan sestrinstva - 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Petak, 10. svibnja 2013.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama/tehničarima zahvaljujemo se na nesebičnom zalaganju, visokom stupnju profesionalnosti, te ljubaznoj komunikaciji kako s pacijentima tako i sa svojim radnim kolegama te im upućujemo iskrene želje usmjerene ka njihovom uspjehu, sreći i osobnom zadovoljstvu u radu i općenito u životu. Opširnije»

Obavijest o odgodi predavanja

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 10. travnja 2013.

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 28. ožujka 2013.
Uz iskrene čestitke i želje da ostanimo povezani u slozi i solidarnosti, u obiteljskom zajedništvu i toplini blagdanskog ozračja, Vama, vašim obiteljima, prijateljima i bližnjima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Opširnije»

Odluka o izboru specijalizanta za obavljanje specijalizacije iz ortodoncije (ZATVOREN)

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 21. ožujka 2013.
Na temelju članka 35. Statuta Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije te članka 9. Pravilnika o mjerilima za prijem specijalizanata (Narodne novine br. 154/08.), a sukladno provedenom bodovanju i dostavljenom prijedlogu Povjerenstva Opširnije»

Čestit Božić i sretna Nova godina!

Admin
Aktualnosti
Petak, 21. prosinca 2012.
Dok ispraćamo proteklu godinu, pred nama je vrijeme radosti i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema bližnjima prožeti osjećajima poštovanja prema svakom čovjeku, usmjereni smo na budućnost, na želje, očekivanja i napore koje ćemo uložiti u njihovo ostvarenje. Opširnije»

Čestitamo Dan vozača i automehaničara

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 24. rujna 2012.
Povodom obilježavanja 24. rujna Dana vozača i automehaničara, svim vozačima i automehaničarima Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije zahvaljujemo na dosadašnjem kvalitetnom radu, susretljivosti i pažnji u prometu, te želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu a na cesti sigurnu vožnju. Opširnije»

Poziv pacijentima - Osniva se novi tim dentalne medicine u Virovitici

Admin
Aktualnosti
Utorak, 24. srpnja 2012.
Od 24.07.2012. godine vrši se upis pacijenata u novi tim dentalne medicine - stomatologije. Obavještavaju se pacijenti koji nemaju izabranog doktora dentalne medicine - stomatologije...
Opširnije»

Međunardoni dan sestrinstva – 12. svibnja

Admin
Aktualnosti
Subota, 12. svibnja 2012.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, svim medicinskim sestrama / tehničarima upućujemo srdačnu čestitku uz iskrene želje usmjerene ka njihovom osobnom zadovoljstvu i sreći kako u životu tako i radu.Opširnije»

Sretan Uskrs

Admin
Aktualnosti
Petak, 06. travnja 2012.
Svim korisnicima zdravstvene zaštite, suradnicima i radnicima, sretan, radostan i blagoslovljen Uskrs želi Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije
Opširnije»

Danas otvorenje ordinacije oralne kirurgije u Domu zdravlja

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 28. ožujka 2012.
Danas 28. ožujka 2012. godine, s početkom u 12,00 satu u zgradi Opće (obiteljske) medicine Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica), održat će se svečanost otvorenja ordinacije oralne kirurgije.
Opširnije»

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 21. prosinca 2011.
Dok ispraćamo proteklu godinu, pred nama je vrijeme radosti i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema bližnjima prožeti osjećajima poštovanja prema svakom čovjeku, usmjereni smo na budućnost, na želje, očekivanja i napore koje ćemo uložiti u njihovo ostvarenje.
Na tom putu ispunjenja vaših težnji i barem dijela vaših snova i očekivanja, želimo vam puno zdravlja, sreće i lijepih riječi.

Dom zdravlja
Virovitičko-podravske županije
Opširnije»

Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju

Admin
Aktualnosti
Utorak, 23. kolovoza 2011.
Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>