Aktualnosti

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 21. prosinca 2011.
Dok ispraćamo proteklu godinu, pred nama je vrijeme radosti i obiteljskog okupljanja, vrijeme u kojem slavimo ljubav prema bližnjima prožeti osjećajima poštovanja prema svakom čovjeku, usmjereni smo na budućnost, na želje, očekivanja i napore koje ćemo uložiti u njihovo ostvarenje.
Na tom putu ispunjenja vaših težnji i barem dijela vaših snova i očekivanja, želimo vam puno zdravlja, sreće i lijepih riječi.

Dom zdravlja
Virovitičko-podravske županije
Opširnije»

Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju

Admin
Aktualnosti
Utorak, 23. kolovoza 2011.
Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju Opširnije»

Čestitka medicinskim sestrama i tehničarima

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 12. svibnja 2011.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije ČESTITA SVIM MEDICINSKIM SESTRAMA I TEHNIČARIMA MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA uz zahvalnost za dosadašnji nesebični rad, te željama za daljnjim uspjesima u vašem humanitarnom radu. Opširnije»

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina!

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 22. prosinca 2010.
Svim poslovnim partnerima, korisnicima zdravstvene zaštite i suradnicima kao i njihovim obiteljima, zahvaljujemo na povjerenju i suradnji, te želimo blagoslovljen Božić uz obilje zdravlja, te sretnu i uspješnu Novu godinu.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije. Opširnije»

U Domu zdravlja otvorene dvije nove ordinacije

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 28. lipnja 2010.
U Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije danas su na prigodnoj svečanosti otvorene svije nove ordinacije - za zdravstvenu zaštitu djece i za zdravstvenu zaštitu žena. Presijecanjem vrpce početak rada označili su virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, saborski zastupnik Josip Đakić i ravnateljica Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozdana Jelovečki. Opširnije»

Nakon donacije i predavanje o urgentnoj medicini

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 02. lipnja 2010.
ORAHOVICA – Prošlog je petka u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Ispostava Orahovica, ugledni stručnjak na području urgentne i intenzivne interne medicine dr Borut Kamenik iz Univerzitetnog kliničkog centra Maribor, održao zdravstvenim radnicima predavanje iz urgentne medicine.

Na predavanju se razgovaralo i iznosila iskustva i problemi iz područja urgentne medicine, kao i problema do kojih dolazi u fazi dijagnostike i terapije životno ugroženih bolesnika i njihovog transporta do bolničkih ustanova
Opširnije»

Virovitičko zdravstvo brončano

Admin
Aktualnosti
Utorak, 25. svibnja 2010.
Zdravstveni i nezdravstveni radnici Opće bolnice, Zavoda za javno zdravstvo «Sveti Rok» i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, jučer su se vratili sa Sindikalno sportskih susreta radnika u zdravstvu i socijalne skrbi Hrvatske koje se održalo u turističkom naselju Katoro u Umagu od 19. do 23. svibnja, sa osvojena dva brončana pehara.
Opširnije»

Doniran defibrilator dežurnoj hitnoj službi u Ispostavi Orahovica

Admin
Aktualnosti
Subota, 10. travnja 2010.
ORAHOVICA – Jučer je u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije- Ispostava Orahovica,  potpisan Ugovor o donaciji defibrilatora između grada Orahovice, zastupanog po gradonačelniku Josipu Nemecu kao donatoru, i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, zastupanog po ravnateljici Grozdi Jelovečki, kao primatelju donacije.
Opširnije»

Tri nova vozila Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 07. travnja 2010.
Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić danas je na prigodnoj svečanosti ravnateljici Doma zdravlja Virovitičko-podravske Grozdani Jelovečki predao ključeve triju sanitetskih vozila namijenjenih hitnoj medicinskoj službi u Virovitici i Orahovici.

Vrijednost automobila je 920.000 kuna izdvojenih iz proračuna Virovitičko-podravske županije.
Opširnije»

Novo u ponudi gradske ljekarne

Admin
Aktualnosti
Utorak, 09. veljače 2010.
Ako niste sigurni što pokloniti voljenim osobama, prijateljima ili kolegama u različitim prigodama, parfem je uvijek dobar izbor, iz tog razloga ljekarna Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije  (Gradska ljekarna), Ljudevita Gaja 6, proširila je svoju ponudu i opskrbila  se velikim  izborom poznatih  muško/ženskih parfema : Armani, Calvin Klein, Hugo Boss, Lacoste, Prada i sl.
Opširnije»

Osnovana grupa za potporu dojenja

Admin
Aktualnosti
Petak, 27. studenog 2009.
Jučer je u prostorijama savjetovališta patronažne službe Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije započela s radom grupa za potporu dojenja djece koju  provode patronažne sestre Doma zdravlja pod vodstvom Tanje Melša i Ane Knežević, te koordinatorice Ljiljane Maljak, dipl. med. sestre.

Na ovom prvom sastanku za potporu dojenja prisustvovalo je šest majki sa svojim bebama. Podršku i potporu majkama pružili su šef rodilišta Tvrtko Kovačević, spec. ginekolog, pedijatrica Mirna Vizinger –Koledić, dr med. i Renata Vujić, glavna sestra rodilišta.
Opširnije»

Akcija mjerenja šećera u krvi

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 16. studenog 2009.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti (14. studenog ), danas su u prostorijama Policijske uprave i postaje Virovitica, patronažne sestre Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije provelea kciju mjerenja šećera u krvi  i krvnog tlaka za sve službenike policije koji su to željeli.

Cilj ove akcije je rano otkrivanje te sprečavanje dijabetesa i hipertenzije u službama koje su podložne stresu. U ovoj akciji odazvalo se 54 djelatnika/službenika policije kojima su patronažne sestre izmjerile šećer u krvi i krvni tlak.
Opširnije»

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i ministar u posjeti Domu zdravlja

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 07. rujna 2009.
Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović, jučer su (03. rujna) povodom Dana obilježavanja Virovitičko-podravske županije u nazočnosti saborskog zastupnika Josipa Đakića, župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, državnog tajnika Dražena Jurkovića, direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinka Mladinea  te drugih uvaženih gostiju, obišli novouređene prostore Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, gdje je održan radni sastanak.

Na sastanku se između ostalog govorilo o djelovanju Doma zdravlja ali i o napredovanju radova na novim objektima Opće bolnice Virovitica. Tom se prigodom ravnateljica Doma zdravlja Grozda Jelovečki, zahvalila potpredsjedniku, ministru i svima nazočnima na posjeti, te im zaželjela ugodan boravak u našem gradu
Opširnije»

Nova vozila za potrebe hitne medicinske pomoći

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 04. lipnja 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, od jučer je opskrbljeniji za dva nova sanitetska vozila za potrebe hitne medicinske pomoći i sanitetskog prijevoza. Riječ je o vozilima koja su opremljena u skladu s  najvišim  zdravstvenim standardima  s punom opremom za hitne intervencije i zahtjevniji prijevoz medicinskom opskrbom. Ukupna vrijednost vozila je 610.000,00 kuna,  a namirit će se iz planiranih decentraliziranih sredstava.

Nabavkom novih vozila i ugradnjom kvalitetne  medicinske opreme u svoja vozila, Dom zdravlja nastavlja kontinuitet zamjene starih vozila novima, čime se osigurava ne samo kvalitetna već  i brža  skrb za sve pacijente kojima je ona u određenom trenutku potrebna.
Opširnije»

Otvoreni novi poslovni prostori

Admin
Aktualnosti
Petak, 15. svibnja 2009.
Na prigodnoj svečanosti, u nazočnosti mnogobrojnih uzvanika i zaposlenika, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, ravnateljica Doma zdravlja Grozda Jelovečki i predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Tomislav Boban, jučer su otvorili novi poslovni prostor Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Novi prostor nalazi se iznad stomatološke, oftalmološke i ORL ambulante.
Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>