Aktualnosti

Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju

Admin
Aktualnosti
Utorak, 23. kolovoza 2011.
Poziv za nadmetanje rekonstrukcija poslovnog prostora za oralnu kirurgiju Opširnije»

Čestitka medicinskim sestrama i tehničarima

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 12. svibnja 2011.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije ČESTITA SVIM MEDICINSKIM SESTRAMA I TEHNIČARIMA MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA uz zahvalnost za dosadašnji nesebični rad, te željama za daljnjim uspjesima u vašem humanitarnom radu. Opširnije»

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina!

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 22. prosinca 2010.
Svim poslovnim partnerima, korisnicima zdravstvene zaštite i suradnicima kao i njihovim obiteljima, zahvaljujemo na povjerenju i suradnji, te želimo blagoslovljen Božić uz obilje zdravlja, te sretnu i uspješnu Novu godinu.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije. Opširnije»

U Domu zdravlja otvorene dvije nove ordinacije

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 28. lipnja 2010.
U Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije danas su na prigodnoj svečanosti otvorene svije nove ordinacije - za zdravstvenu zaštitu djece i za zdravstvenu zaštitu žena. Presijecanjem vrpce početak rada označili su virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, saborski zastupnik Josip Đakić i ravnateljica Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozdana Jelovečki. Opširnije»

Nakon donacije i predavanje o urgentnoj medicini

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 02. lipnja 2010.
ORAHOVICA – Prošlog je petka u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Ispostava Orahovica, ugledni stručnjak na području urgentne i intenzivne interne medicine dr Borut Kamenik iz Univerzitetnog kliničkog centra Maribor, održao zdravstvenim radnicima predavanje iz urgentne medicine.

Na predavanju se razgovaralo i iznosila iskustva i problemi iz područja urgentne medicine, kao i problema do kojih dolazi u fazi dijagnostike i terapije životno ugroženih bolesnika i njihovog transporta do bolničkih ustanova
Opširnije»

Virovitičko zdravstvo brončano

Admin
Aktualnosti
Utorak, 25. svibnja 2010.
Zdravstveni i nezdravstveni radnici Opće bolnice, Zavoda za javno zdravstvo «Sveti Rok» i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, jučer su se vratili sa Sindikalno sportskih susreta radnika u zdravstvu i socijalne skrbi Hrvatske koje se održalo u turističkom naselju Katoro u Umagu od 19. do 23. svibnja, sa osvojena dva brončana pehara.
Opširnije»

Doniran defibrilator dežurnoj hitnoj službi u Ispostavi Orahovica

Admin
Aktualnosti
Subota, 10. travnja 2010.
ORAHOVICA – Jučer je u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije- Ispostava Orahovica,  potpisan Ugovor o donaciji defibrilatora između grada Orahovice, zastupanog po gradonačelniku Josipu Nemecu kao donatoru, i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, zastupanog po ravnateljici Grozdi Jelovečki, kao primatelju donacije.
Opširnije»

Tri nova vozila Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije

Admin
Aktualnosti
Srijeda, 07. travnja 2010.
Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić danas je na prigodnoj svečanosti ravnateljici Doma zdravlja Virovitičko-podravske Grozdani Jelovečki predao ključeve triju sanitetskih vozila namijenjenih hitnoj medicinskoj službi u Virovitici i Orahovici.

Vrijednost automobila je 920.000 kuna izdvojenih iz proračuna Virovitičko-podravske županije.
Opširnije»

Novo u ponudi gradske ljekarne

Admin
Aktualnosti
Utorak, 09. veljače 2010.
Ako niste sigurni što pokloniti voljenim osobama, prijateljima ili kolegama u različitim prigodama, parfem je uvijek dobar izbor, iz tog razloga ljekarna Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije  (Gradska ljekarna), Ljudevita Gaja 6, proširila je svoju ponudu i opskrbila  se velikim  izborom poznatih  muško/ženskih parfema : Armani, Calvin Klein, Hugo Boss, Lacoste, Prada i sl.
Opširnije»

Osnovana grupa za potporu dojenja

Admin
Aktualnosti
Petak, 27. studenog 2009.
Jučer je u prostorijama savjetovališta patronažne službe Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije započela s radom grupa za potporu dojenja djece koju  provode patronažne sestre Doma zdravlja pod vodstvom Tanje Melša i Ane Knežević, te koordinatorice Ljiljane Maljak, dipl. med. sestre.

Na ovom prvom sastanku za potporu dojenja prisustvovalo je šest majki sa svojim bebama. Podršku i potporu majkama pružili su šef rodilišta Tvrtko Kovačević, spec. ginekolog, pedijatrica Mirna Vizinger –Koledić, dr med. i Renata Vujić, glavna sestra rodilišta.
Opširnije»

Akcija mjerenja šećera u krvi

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 16. studenog 2009.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti (14. studenog ), danas su u prostorijama Policijske uprave i postaje Virovitica, patronažne sestre Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije provelea kciju mjerenja šećera u krvi  i krvnog tlaka za sve službenike policije koji su to željeli.

Cilj ove akcije je rano otkrivanje te sprečavanje dijabetesa i hipertenzije u službama koje su podložne stresu. U ovoj akciji odazvalo se 54 djelatnika/službenika policije kojima su patronažne sestre izmjerile šećer u krvi i krvni tlak.
Opširnije»

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i ministar u posjeti Domu zdravlja

Admin
Aktualnosti
Ponedjeljak, 07. rujna 2009.
Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović, jučer su (03. rujna) povodom Dana obilježavanja Virovitičko-podravske županije u nazočnosti saborskog zastupnika Josipa Đakića, župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, državnog tajnika Dražena Jurkovića, direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinka Mladinea  te drugih uvaženih gostiju, obišli novouređene prostore Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, gdje je održan radni sastanak.

Na sastanku se između ostalog govorilo o djelovanju Doma zdravlja ali i o napredovanju radova na novim objektima Opće bolnice Virovitica. Tom se prigodom ravnateljica Doma zdravlja Grozda Jelovečki, zahvalila potpredsjedniku, ministru i svima nazočnima na posjeti, te im zaželjela ugodan boravak u našem gradu
Opširnije»

Nova vozila za potrebe hitne medicinske pomoći

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 04. lipnja 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, od jučer je opskrbljeniji za dva nova sanitetska vozila za potrebe hitne medicinske pomoći i sanitetskog prijevoza. Riječ je o vozilima koja su opremljena u skladu s  najvišim  zdravstvenim standardima  s punom opremom za hitne intervencije i zahtjevniji prijevoz medicinskom opskrbom. Ukupna vrijednost vozila je 610.000,00 kuna,  a namirit će se iz planiranih decentraliziranih sredstava.

Nabavkom novih vozila i ugradnjom kvalitetne  medicinske opreme u svoja vozila, Dom zdravlja nastavlja kontinuitet zamjene starih vozila novima, čime se osigurava ne samo kvalitetna već  i brža  skrb za sve pacijente kojima je ona u određenom trenutku potrebna.
Opširnije»

Otvoreni novi poslovni prostori

Admin
Aktualnosti
Petak, 15. svibnja 2009.
Na prigodnoj svečanosti, u nazočnosti mnogobrojnih uzvanika i zaposlenika, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, ravnateljica Doma zdravlja Grozda Jelovečki i predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Tomislav Boban, jučer su otvorili novi poslovni prostor Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Novi prostor nalazi se iznad stomatološke, oftalmološke i ORL ambulante.
Opširnije»

Sirene - točno u podne

Admin
Aktualnosti
Četvrtak, 30. travnja 2009.
Povodom obilježavanja Dana hitne medicinske pomoći,  dana 30. travnja 2009. godine, točno u 12 sati na pola minute oglasit će se sirene svih vozila hitne medicinske pomoći u Virovitičko-podravskoj županiji . Tim činom, djelatnici HMP pridružit će se svojim kolegama na području Republike Hrvatske, a građanima se zahvaljuju na razumijevanju.
Opširnije»
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>