Natječaji

Natječaj za radnike Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije za izbor kandidata za obavljanje specijalizacije iz obiteljske medicine prema izvedbenom programu (ZATVORENO)

Admin
Natječaji
Petak, 09. srpnja 2010.
Na temelju članka 35. Statuta Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Lj. Gaja 21, a sukladno usvojenom Planu specijalizacija od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te Projektu usklađivanja djelatnosti obiteljske medicine s europskim standardima za akademsku godinu 2010/2011, ravnateljica Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije... Opširnije»

Natječaj za prikupljanje ponuda za davanje u zakup viška nezdravstvenog prostora

Admin
Natječaji
Utorak, 15. lipnja 2010.
Upravno vijeće Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, sukladno Odluci o davanju u zakup  viška zdravstvenog prostora u Ispostavi Slatina od 14.06.2010. godine, raspisuje natječaj za  prikupljanje ponuda za davanje u zakup viška  nezdravstvenog prostora.

Daje se u zakup višak nezdravstvenog prostora  u vlasništvu Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije – Ispostava Slatina, na adresi Bana Jelačića 33, Slatina, koji se nalazi u potkrovlju i kojeg u naravi čini – jedna prostorija.
Opširnije»

Oglas za popunu radnog mjesta dr. stomatologije (zatvoren)

Admin
Oglasi
Utorak, 27. travnja 2010.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktora stomatologije. Mjesto rada je stomatološka ordinacija Zdenci.

Rok za dostavu zamolbi je 15 dana od dana objave u Virovitičkom listu
Opširnije»

ZATVORENO - Najam viška zdravstvenog prostora

Admin
Natječaji
Ponedjeljak, 15. veljače 2010.
Upravno vijeće Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, sukladno  Odluci o davanju u najam viška zdravstvenog prostora, raspisuje natječaj za  prikupljanje ponuda za davanje u najam viška zdravstvenog prostora.

Daje se u najam višak zdravstvenog prostora  u vlasništvu Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije – Ispostava Orahovica, na adresi Stošičevo šetalište bb, koji u naravi čini – jedna prostorija.
Opširnije»

Oglas za popunu radnog mjesta dr. medicine (zatvoren)

Admin
Oglasi
Ponedjeljak, 25. siječnja 2010.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktor medicine.

Radno mjesto je u ordinaciji Gradina, a traži se jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme


Opširnije»

Oglas za popunu radnih mjesta dr. stomatologije i med. sestre/tehničari (zatvoren)

Admin
Oglasi
Petak, 27. studenog 2009.
Dom zdravlja raspisuje natječaj za popunu radnih mjesta:

        1. Doktor stomatologije - 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme
        2. Medicinske sestre/tehničari - 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme

Opširnije»

Natječaj za dodjelu stipendija (zatvoren)

Admin
Natječaji
Četvrtak, 26. studenog 2009.
Dom zdravlja Virovitičko–podravske županije raspisuje natječaj za dodjelu stipendija Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije za akademsku godinu 2009/2010.

Četiri stipendije će se dodijeliti redovnim studentima počevši od druge godine sveučilišnog ili stručnog studija za akademsku godinu 2009/2010 i to za zanimanje
          - doktora medicine   2 kandidata
          - magistar farmacije 2 kandidata

Visina mjesečne stipendije iznosi 800,00 kuna po kandidatu.
 
Opširnije»

ZATVORENO - Oglas za popunu radnog mjesta doktor medicine

Admin
Oglasi
Ponedjeljak, 16. studenog 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktor opće (obiteljske) medicine.

Radno mjesto je u ordincaiji Virovitica, a traži se jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
Opširnije»

ZATVORENO - Oglas za popunu radnog mjesta magistar farmacije

Admin
Oglasi
Ponedjeljak, 16. studenog 2009.

Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije raspisuje oglas za popunu radnog mjesta magistra farmacije, voditelj ljekarnička jedinice u ljekarni GradinaOpširnije»

ZATVORENO - Oglas za popunu radnog mjesta dr. medicine u HMP Virovitica

Admin
Oglasi
Srijeda, 04. studenog 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije raspisuje oglas za popunu radnog mjesta doktor medicine. Traže se dva izvršitelja, i to jedan na određeno i jedan na neodređeno vrijeme.

Radno mjesto je Hitna medicinska pomoću Virovitici. Natječaj je otvoren do popunjavanja.

Opširnije»

zatvoren Oglas za popunu radnog mjesta magistra farmacije

Admin
Oglasi
Ponedjeljak, 07. rujna 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije objavljuje oglas za popunu radnog mjesta magistar farmacije. Mjesto rada je ljekarna Suhopolje, a natječaj je otvoren do popunjavanja 
Opširnije»

Natječaj za popunu radnog mjesta dr. stomatologije ZATVOREN

Admin
Natječaji
Ponedjeljak, 01. lipnja 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije , Lj. Gaja 21, dana 01. lipnja 2009. godine raspisuje natječaj za popunu radnog mjesta doktor stomatologije i to jedan izvršitelj na određeno vrijeme. Mjesto rada je u ambulanti Pitomača.
Opširnije»

Oglas za prodaju vozila putem licitacije - CITROEN EVASION C-100240

Admin
Oglasi
Ponedjeljak, 25. svibnja 2009.
Na temelju Odluke Upravnog vijeća Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije o prodaji motornoga vozila od 15.05.2009. god. ravnateljica  Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozda Jelovečki, dipl.oec. raspisuje oglas za prodaju  vozila putem licitacije (javno nadmetanje).

Na prodaju je CITROEN EVASION C-100240: - godina proizvodnje 2000.g., a licitacija će se održati 02.06.2009 godine u 10,00 sati u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Ispostava Virovitica, Ljudevita Gaja 21, Virovitica
Opširnije»

Oglas za prodaju vozila putem licitacije - VW TRANSPORTER 2.5 TDI

Admin
Oglasi
Ponedjeljak, 25. svibnja 2009.
Na temelju Odluke Upravnog vijeća Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije o prodaji motornoga vozila od 15.05.2009. god. Ravnateljica Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozda Jelovečki,d ipl.oec. raspisuje oglas za prodaju vozila putem licitacije (javno nadmetanje).

Na prodaju je VW TRANSPORTER 2.5 TDI: - godina proizvodnje 2002., a licitacija će se održati 02.06.2009 godine u 10,00 sati u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Ispostava Slatina, Bana Jelačića 33, Slatina
Opširnije»

Oglas za popunu radnog mjesta dr. medicine (zatvoren)

Admin
Oglasi
Srijeda, 25. ožujka 2009.
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, Lj. Gaja 21, raspisuje oglas za popunu radnih mjesta dr. medicine, i to dva izvršitelja: jedan na određeno vrijeme u ambulanti Slatina, a drugi na neodređeno vrijeme u ambulanti Bušetina. Tekst cijelog natječaja pročitajte klikom na "Opširnije"
Opširnije»
<<
2
3
4
5
6
7
8
9
>>